"El Musical dels Musicals" omple L'Amistat de Mollerussa

Notícies

Dilluns 19.01.2015 12:41El Musical dels Musicals

Autor/s: Redacció VilaWeb Mollerussa/Fotografia: Miquel Bresolí

"El Musical dels Musicals" omple L'Amistat de Mollerussa

    El Teatre L'Amistat de Mollerussa es va omplir en les dues funcions que La Colla dels 50 i + va programar dissabte, 18, a la nit, i diumenge, 19, al vespre, de "El Musical dels Musicals". De fet prop d'un centenar de persones van haver de veure l'espectacledurant l'assaig final, dissabte a la tarda.

    De fet l'espectacle té el fil argumental de “l'error” dels organitzadors que han anunciat l'espectacle a l'hora en que s'hauria de fer l'assaig final. Així l'espectacle barreja una part humorística, on es mostra la feina que es fa habitualment amb el teló tancat, i la musical, en format d'Escala en Hi-Fi.

    Deu números pertanyents a musicals tant coneguts com “Singin' in the rain”, "Gentlemen prefer blondes”, “West Side Story”, "Mamma Mia”, “Grease”, “Hoy no me puedo levantar”, “We will rock you”, “Chicago”, “Mar i Cel” i “Fame on 42nd Street” on, davant o darrera l'escenari, hi intervenen una setantena de persones.

    La Colla dels 50 i + està format per persones que han fet 50 anys i, la majoria, han participat de manera activa en la Festa dels 50 que es fan a Mollerussa. Per aquest motiu, a l'hora dels agraïments, es va tenir unes paraules de record per l'Àngel Pujol, recentment traspassat, i que fou el promotor de la Festa dels 50 a Mollerussa, ja fa gairebé vint anys.

    La recaptació de les funcions es destinarà a la Marató de TV3 de 2014 en nom de “Mollerussa per la Marató” i complementa els actes que es van fer al desembre.

    Us recordem que comentar aquesta notícia o qualsevol tema relacionat amb el municipi al Fòrum de Mollerussa.

Comentarios

Entradas populares de este blog

“lo copa todo”

"Ciutat Morta"

Artur Mas ensenya les cartes a “The New York Times”