Wyoming:

Wyoming: "Hi ha alguna cosa més miserable que dir d'algú que s'ha contagiat de ebola que en el pecat porta la penitència?"

El presentador de 'El Intermedio' respon a les acusacions de Federico Jiménez Losantos cap Teresa Romero: "Deuen pagar molt bé perquè valgui la pena fer un periodisme tan menyspreable"

PÚBLIC Madrid 2014.10.10 11:23 Actualitzat: 2014.10.10 11:53

 

Aquest dijous a la nit el programa El Intermedio, de La Sexta , feia un repàs del tractament que han fet durant aquests dies periòdics com La Razón o ABC del cas Teresa Romero, contagiada per Ebola i que roman en estat crític a l'hospital Carlos III de Madrid. La presentadora Sandrá Sabatés fa un repàs per les informacions i editorials d'aquests dos diaris que, segons assegura, "no sabem si amb la intenció d'informar o la de tapar la responsabilitat del Ministeri i la de la Conselleria de Sanitat", han decidit posar el focus de la crisi de l'ebola gairebé exclusivament en la infermera contagiada, que va admetre que podria haver-se contagiat a tocar-se la cara amb un guant amb el que va recollir l'habitació de Miguel Pajares, missioner mort també per Ebola.

Com és costum, el Gran Wyoming analitza els comentaris d'Sabatés amb ironia i sarcasme.I en una les seves reflexions, es pregunta si el periodista que escriu un dels editorials no s'haurà qüestionat si de veritat ha estudiat cinc anys de Periodisme "per acabar escrivint aquestes barbaritats". I critica també que l'ABC en el seu editorial demani als mitjans i la ciutadania que no fomentin l'alarmisme pel cas d'ebola quan en la seva edició digital publiquen una notícia en què s'explica "com construir un búnquer en cas d'epidèmia".

Sandrá Sabatés continua amb el seu repàs als que culpen de tot a Teresa Romero i salta a locutors i presentadors d'ultradreta com Ángel Expósito, Federico Jiménez Losantos i Alfonso Merlos. Sabatés dóna pas al que havia dit el locutor de esRadio i adverteix que els espectadors estiguin atents perquè no té desperdici. "Teresa bastant desgràcia té, en el pecat porta la penitència. Però és que ha posat en perill a molta gent i ha estat ocultant al metge de capçalera que havia estat cuidant malalts de Ebola i per descomptat espero que no tot el personal sanitari sigui com Teresa, que amaga al propi metge seus antecedents mèdics, que és el que ha fet aquesta criatura ", etziba Jiménez Losantos.

Paraules davant les quals Wyoming no pot contenir: "Hi ha alguna cosa més miserable que dir d'algú que s'ha contagiat de ebola per assistir de manera voluntària a un malalt d'Ebola que en el pecat porta la penitència?". I continua: "De debò que m'està dient que el pecat és tocar-se accidentalment la cara i la penitència és contagiar-se de ebola?". I remata: "Han de pagar molt bé perquè valgui la pena fer un periodisme tan menyspreable. Ara s'entén millor allò que va publicar El País sobre que aquest mitjà (esRadio i Libertad Digital) va rebre 400.000 euros de diner negre del Partit Popular en forma de participacions. Segurament eren 200.000 euros per defensar el Govern, 100.000 per fer merda als altres i la resta per als cafès de Jiménez Losantos ".

    Comentarios

    Entradas populares de este blog

    “lo copa todo”

    "Ciutat Morta"

    Artur Mas ensenya les cartes a “The New York Times”